Testimonial

‘Eén oprechte ontmoeting kan genoeg zijn’
Souad Aitikne-Schilder

Su-Shi

Tijdens een studiereis naar Azerbeidzjan een aantal jaren geleden ontmoette ik Tuba, een Deens-Pakistaanse, sjiitische meid. We hadden direct een klik en realiseerden ons tijdens die week wat voor onbewuste vooroordelen we hadden over elkaar en hoe onze ontmoeting en écht naar elkaar luisteren die vooroordelen kon wegnemen. Ik geloof echt in Su-Shi en wil graag bij dit initiatief betrokken zijn, omdat alleen door die persoonlijke ontmoetingen en oprechte openheid naar elkaar we dichter tot elkaar kunnen komen met behoud van onze diversiteit. Vanuit mijn persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat één oprechte ontmoeting genoeg kan zijn om tot een ander perspectief te komen. Ik hoop met dit initiatief vele anderen te kunnen inspireren om tot die ene inspirerende ontmoeting te komen en daarmee onderling begrip, liefde en vriendschap te vergroten.

Deze tekst is met de namen van respectievelijk deze site en de auteur gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal Licentie.